Izlagači
ikonica

Poljodar tim d.o.o.

Poljodar tim d.o.o. je poljoprivredno preduzeće u privatnom vlasništvu sa sedištem u Daruvaru. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i uzgoj žitarica, dorada semena, prerada kukuruza te pružanje usluga i trgovina.

O firmi

Zemljište od 1500 hektara u posedu Poljodar tima, na kojem se temelje poslovi ovako širokog obima, nalazi se u Poilovlju na krajnjem zapadnom delu Slavonije, dvadesetak kilometara od Daruvara.
Strpljenjem i upornošću već tridesetak godina intenzivno se radi na uređenju zemljišnih površina, njihovom melioriranju, ujednačavanju i poravnavanju, a rezultat tog rada je kompletno uređena infrastruktura.
Uređeni su putevi, kanali za odvod vode, izvedena kvalitetna drenaža itd. Ovaj deo Poilovlja nema problema sa sušom, a odbranjen je i od poplava.
Ulaskom u novi vek razvojno je učinjen još jedan veliki korak. Godine 2001. investirano je u protočnu sušaru, silose, mlin za preradu kukuruza, doradu sjemena i kontrolni laboratorij. 2004. godine izgrađena je linija za sušenje sjemenskog kukuruza, novi skladišni prostor i opremljena dorada najmodernijom tehnologijom. Sav urod kompletno se obrađuje u navedenim objektima, a kvaliteta učinjenog je izvrsna. Danas je Poljodar tim moderno semenarsko preduzeće, a po visoko razvijenoj tehnologiji proizvodnje i doradi semenske robe na najsavremenijim postrojenjima jedinstvena u ovom delu Hrvatske.

Poljodar tim d.o.o.

Kontakt:

Poljodar tim d.o.o., Josipa Jelačića 77, Daruvar, Hrvatska

+385 43 331 977,

info@poljodar-tim.hr

http://poljodar-tim.hr/

Pon-pet: 09 - 17h