Izlagači
ikonica

Modul interijeri d.o.o.

Osnovna delatnost kojom se bavimo je projektovanje i proizvodnja nameštaja po meri, te opremanje interijera.

O firmi

Modul interijeri d.o.o. je firma ili bolje rečeno skup mladih i ambicioznih ljudi, a bavimo se projektovanjem i izradom nameštaja po meri.
Teoretska i praktična znanja o drvnoj struci stekli smo višegodišnjim školovanjem i stručnim radom na stotinama projekata. Uvek se trudimo ići u korak s vremenom, pratiti trendove i novitete, ali poštujući tradiciju i uvažavajući pravila struke.
Ideja za ime firme došla je na jednostavan način. Reč modul je izvedena od latinske reči modulus koja u prevodu znači merilo ili jedinica za meru, a s merama se u našem poslu susrećemo svaki tren i ne možemo bez njih. Reč interijeri označava unutrašnjosti prostorija ili kuća koji su, kao i mere, osnova za naš posao.
U izradi nastojimo zadovoljiti sve faktore koji dovode do kvalitetnog proizvoda – formu i funkciju spajamo sa oblikovanjem (dizajnom) i konstrukcijskim rešenjima, a sve na bazi visokokvalitetnih materijala i tehnologija izrade.
Ne bojimo se eksperimentisati s novim materijalima i oblicima koji vrlo često rezultiraju izrazito neobičnim formama nameštaja. Nepravokutni, zaobljeni ili krivolinijski elementi nisu nam nepoznanica, nego izazov.
Prioriteti i misija naše firme jesu kvalitet proizvoda, tačnost i korektnost u rokovima isporuke, te stalni razvoj i unapređivanje u svim segmentima poslovanja.

Modul interijeri d.o.o.

Kontakt:

Modul interijeri d.o.o., Ivana Matetiča Ronjgova 10, Zadar, Hrvatska

+385 23 669 409, +385 91 504 58 11

info@modul-interijeri.hr

http://modul-interijeri.hr/

Pon-pet: 09 - 17h