Izlagači
ikonica

Konoba Feral

Restoran Konoba Feral porodice Križanić nastao je iz porodične ljubavi i tradicije. Upornim radom od ribarnice nastao je jedan od restorana vrhunskog kulinarskog uživanja.

O firmi

Konoba Feral porodice Križanić vrhunski je restoran gde možete probati različite morske i kontinentalne specijalitete. U ugodnoj domaćinskoj atmosferi možete se opustiti bilo u neobaveznim trenucima ili svečanostima kada kompletan prostor i osoblje stoji samo Vama na usluzi.
Možete birati između mediteranske kuhinje u kojoj dominiraju morski specijaliteti, od ribe do rakova, školjaka i mekušaca u kombinaciji s maslinovim uljem i mediteranskim začinskim biljem.
Ili možete izabrati kontinentalne specijalitete u kojima dominiraju mesni specijaliteti, sve do pripreme ispod peke i ražnja. Uz našu odličnu kuhinju imamo i vrlo velik izbor kvalitetnih vina pa će i ljubitelji tog napitka sigurno doći na svoje. Nudimo Vam autohtona hrvatska vina od Istre do Slavonije i to kvalitetna buteljirana crna i bela vina.
Uz riblje i mesne specijalitete kod nas se možetei zasladiti palačinkama s čokoladom i orasima. Za svoje goste pripremamo i organizujemo svečane ručkove i večere, tako da u Konobi Feral imate pouzdani oslonac da će Vama najvažniji trenuci proteći baš kao što ste to želeli.

Konoba Feral

Kontakt:

Konoba Feral, Šetalište dr. Ivše Lebovića 9b , Bjelovar, Hrvatska

+385 43 241 504, +385 95 905 7380

info@feral.hr

http://www.feral-bjelovar.com/

Pon-sub: 09 - 23h