Izlagači
ikonica

Gašpar d.o.o.

Proizvodnja i kvaliteta krmne smese pod nadzorom je Zavoda za hranu domaćih životinja Agronomskog fakulteta Univerziteta u Zagrebu.

O firmi

Preduzeće Gašpar osnovano je 1989. godine. U samim počecima glavna delatnost bila je trgovina, između ostalog i poljoprivrednim proizvodima а i stočnom hranom. Godine 1993. otpočela je s radom mala mešalica stočne hrane 'Gašpar' u selu Berek nedaleko Bjelovara. Poslovna politika preduzeća, visok kvalitet za primerenu cenu, te zadovoljstvo kupaca doveli su do toga da je kapacitet mešalice postao nedovoljan za zadovoljenje potražnje.
1996. godine otvara se sadašnji proizvodni pogon velikog kapaciteta. Ovaj pogon je predstavljao veliki napredak za preduzeće u svakom pogledu. Nova lokacija u industrijskoj zoni u Bjelovaru imala je sve preduslove i infrastrukturu koja je potrebna za ozbiljnu firmu. Velika površina zemljišta pružala je mogućnost za dalju izgradnju skladišno proizvodnih objekata. Postojeće građevine, proizvodna hala i upravna zgrada propale punionice sokova iskorićene su za izgradnju modernog pogona za proizvodnju sa visokim stepenom automatizacije.
Zbog konstantnog povećanja prodaje ubrzo je došlo do nedostatka skladišnih kapaciteta pa je 1999. godine izgrađena nova prodajno skladišna hala površine 1000 m2. Sledeći veliki investicioni ciklus započeli smo 2006. godine. Izgrađen je pogon za sušenje i skladištenje žitarica i linija za peletiranje stočne hrane.
2012. godine instalirani su novi silosi za gotove robe koje sadrže kokcidiostatike. Oni se sada dodaju nakon peletiranja, a roba koja ih sadrži skladišti se u posebnim silosima i uvrećava na posebnoj liniji za pakiranje. Na taj način smo osigurali izbegavanje kroskontaminacije i jedan smo od retkih preduzeća koja ima potpuno odvojenu proizvodnju i pakiranje smese koje sadrže kokcidiostatik.
2013. izgrađena još jedna skladišna hala površine 1000 m2 kako bismo mogli proširitti asortiman proizvoda. Osim proizvodnje firma se bavi veleprodajom i maloprodajom komponenti za stočnu hranu manjim mešalicama i porodičnim firmama. Kvalitet spomenutih proizvoda osigurana je konstantnom nabavkom od istih, proverenih proizvođača s kojima sarađujemo dugi niz godina.
Od samih početaka firme najvažnije načelo je 'kvalitetan proizvod za prihvatljivu cenu'. To je omogućeno dobrom proizvođačkom, higijenskom i skladišnom praksom, a niska cena ponajviše dobrom organizacijom i visokim stepenom automatizacije. Od početka 2007. godine, zajedno sa početkom rada novih pogona, implementirali smo HACCP sastav u proizvodnju kako bismo podigli kvalitet proizvoda na još višu stepen.

Gašpar d.o.o.

Kontakt:

Gašpar d.o.o., Bilogorska 41, Bjelovar, Hrvatska

+385 43 214 044, +385 98 248 625

gaspar@gaspar.hr

http://www.gaspar.hr/

Pon-pet: 09 - 17h