Izlagači
ikonica

Elite travel d.o.o.

Elite travel d.o.o. je turistička agencija sa sedištem u jednom od najlepših gradova Mediterana, jedinstvenom Dubrovniku. Osnovani smo 2001. godine s ciljem pružanja turističkih usluga najvišeg kvalitete potpuno prilagođenih željama naših klijenata.

O firmi

Zadovoljstvo nam je biti vaš domaćin bez obzira radi li se o nekoj od destinacija na Mediteranu, najboljim skijaškim stazama, krstarenju ili egzotičnim obalama Jugoistočne Azije. Za vas idemo uvek korak više, otkrivajući gde se pije najbolji espresso, kako u najkraćem vremenu biti građanin Sveta na vrhu Eiffelovog tornja ili kako na Kubi putovati vozom za koji retki znaju. Mogućnosti i destinacije su beskonačne čekajući na vas da ih doživite.
Naša flota uključuje tradicionalne dalmatinske brodove koji krstare Jadranom, vozila od modernih autobusa i luksuznih automobila do kajaka u kojima vas vodimo u neposredan kontakt s prirodom. Prilikom kreiranja programa pažnju poklanjamo prirodi i okolini kako bismo i generacijama koje dolaze omogućili jednako uzbudljiv doživljaj sveta koji nas okružuje.
Posebno smo ponosni na Tirenu, repliku dubrovačkog galijuna iz 16. veka koja je ujedno i perjanica Elite travel flote. Tirena predstavlja jedinstvenu pozornicu bez obzira jeste li na izletu na Elafitskom otočju ili se radi o posebnom događaju poput venčanja www.tirena.com

Elite travel d.o.o.

Kontakt:

Elite travel d.o.o., Vukovarska 37, Dubrovnik, Hrvatska

+385 20 358 200,

putovanja@elitetravel.hr

http://www.elitetravel.hr

Pon-pet: 08 - 16h