Izlagači
ikonicaikonicaikonica

ELEKTRON DTM DOO

Zanatska radnja „Elektron“ osnovana je 1983. godine sa sedištem u Trsteniku. Osnovna delatnost bili su proizvodnja, održavanje i popravka mlinova za žitarice kao i proizvodnja kamenja za mlevenje.
Danas, nakon dugogodišnjeg iskustva, uloženog truda i rada, „Elektron“ je specijalizovani tehnološki partner za linije, opremu i usluge vezane za obradu osnovnih životnih namirnica.
O profesionalnosti u poslovanju govori i to što je „Elektron“ sada već vodeči na tržištu u snabdevanju pogona integralnog brašna, pahuljica, kafe, začina, smrznutog voća. Sa našom opremom dobićete vrhunski kvalitet svih proizvoda!

O firmi

Nudimo rešenje za preradu i pakovanje začina. Rešenja za sortiranje, pasiranje, transportovanje i pakovanje voća i povrća. „Elektron“ vam nudi od kompletnih linija za proizvodnju crne ili bele čokolade, čokoladirke sa tunelom za hlađenje, do poluautomatskih ili automatskih mašina za pakovanje krema. Sa svojim rešenjima i znanjem u preradi kafe - postavlja standarde u proizvodnji kafe. Tu je i rešenje za čišćenje, pečenje i pakovanje lešnika, pistaća i slično

Pogledajte sve naše proizvode

ELEKTRON DTM DOO

aparat za kokice
Elektron video
Mikser
Prženje
Mlevenje
Čokoladiranje
Pužni transporter

Reference

Bambi-sucessKlasKikindskimlinKlasKofikomLiberoteamAnamariaBrizFloridabelInpekMip-kraljevoMoravkaNasa-kafaMaks_strumicaplantagoPanefino_Mb_komercMondiDevolliUnipromVega

Kontakt:

ELEKTRON DTM DOO, Dublje BB,

+381(0)36.651.651, +381(0)66.653.0000

office@elektron.rs

http://www.elektron.rs

09-17h