Izlagači
ikonica

Chemybox

Chemybox se bavi izradom ambalaže od belog lima, izradom kreme za obuću, punjenjem paste za ruke, punjenjem paste za obuću u vlastitoj izrađenoj ambalaži, izradom kreme za zaštitu obuće.

O firmi

Chemybox se nalazi u središnjem dijelu Bjelovarsko-bilogorske županije, na Veliki Zdenci, na glavnoj cesti Kutina-Virovitica. Firma je osnovana 1997 godine u cilju proizvodnje metalne ambalaže, ali s obzirom na promene na tržištu i zahvaljujući fleksibilnosti i proizvodne kapacitete, firma je proširila proizvodnju na druge hemijskie proizvode.
Danas, Chemybox proizvodi vlastitu metalnu ambalažu, u kojoj je u saradnji sa hemijskim tehnololozima stvorila krem cipele: crna, smeđa, neutralno-sport, pod markom ” VELEBITSKOM PODGORJU “.
Pod istim brendom na tržištu postoji VELEBIT vazelin za kožne galanterije, Velebit pranje ruku paste, Velebit nokte za drvenim podovima, Velebit voća voska, lampiona u nekoliko veličina.
Ambalaža – metalna kutija za cipele za nokte je zaštićena intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske, kao vlastitih tehničkih rešenja.
Prisutnost na tržištu ostvaruje se preko nacionalnih maloprodajnih lanaca. Naša vizija se širi na globalnom tržištu. Naša misija je zadržavanje postojeće razine kvalitete što potvrđuju naši dugogodišnji potrošači.

Chemybox

Kontakt:

Chemybox, Mate Lovraka 17, Veliki Zdenci, Hrvatska

+385 43 427 270, +385 99 566 677

info@plodnaoranica.hr

http://www.plodnaoranica.hr/hr

Pon-pet: 09 - 17h