Izlagači
ikonica

Bučić gradnja d.o.o.

Firma „Bučić gradnja“ d.o.o. osnovana je 1992 godine i registrovana je za izvođenje celovitih građevinskih radova kao i radova visokogradnje, tako i radova niskogradnje i specifičnih vrsta radova.

O firmi

Tokom poslednjih desetak godina firma prosečno zapošljava 40-45 radnika. Sve vreme postojanja firma nije bila nijedan dan u blokadi i nismo na popisu porezne uprave kao dužnik. Usprkos gospodarskoj krizi i recesiji koja traje već 6 godina uspeli smo održavati broj radnika, osiguravajući posao na građenju raznih vrsta objekata.
Od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja firma ima saglasnost za izvođenje radova grupe F , a od Ministarstva kulture ima rešenje za izvođenje radova na nepokretnom kulturnom dobru.
Od radova visokogradnje izveli smo i izvodimo celovite radove na stambenim, zdravstvenim, školskim, industrijskim i drugim poslovnim objektima.
Iz područja radova niskogradnje radili smo i izvodimo radove na uređenjima okoliša, asfaltiranju puteva, popločanim stazama i platoima, hortikulturnoj obradi površina i sl. Takođe, izveli smo i izvodimo radove na raznim kanalizacijskim sastavima fekalne i oborinske kanalizacije, vodovodnim sastavima, hidrantskim mrežama i sl.
Od specifičnih vrsta radova izvodili smo i izvodimo radove na izgradnji riva, školjera, bazena „Travel lifta“, karakterističnih za podmorske radove. Izveli smo radove rušenja velikih objekata miniranjem u saradnji sa stručnjacima iz Rudarsko geološko naftnog fakulteta iz Zagreba.

Bučić gradnja d.o.o.

Kontakt:

Bučić gradnja d.o.o., 113. šibenske brigade HV-a 28, Šibenik, Hrvatska

+385 22 336 623,

branimir.vukicevic@si.t-com.hr

http://www.bucic-gradnja.hr/

Pon-pet: 09 - 17h