Izlagači
ikonica

Brodometal d.o.o.

BRODOMETAL d.o.o. svoje usluge zasniva na konkretnim zahtevima kupca. Usluge obuhvataju kompletnu izradu manje ili više složenih proizvoda, kao i pojedinačne faze obrade prema potrebama naručioca.

O firmi

BRODOMETAL d.o.o. je preduzeće u privatnom vlasništvu sa 30-godišnjom porodičnom tradicijom. Dugogodišnjim delovanjem, ugledom i tradicijom BRODOMETAL d.o.o. je postao sinonim za kvalitet usluge, koji svojim klijentima nudi potpunu uslugu projektiranja i obrade metala.
Širokim spektrom svojih usluga, bilo da je reč o tokarenju, glodanju, bušenju, zavarivanju, pa sve do obrade na CNC tokarilicama, naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u struci, u potpunosti će ispuniti svaki Vaš zahtjev i želju.
BRODOMETAL d.o.o. svojim uslugama pokriva tržište Hrvatske, Nemačke i Austrije, a ulazak u EU omogućio je novi izazov i dalju ekspanziju na zapadno-evropska tržišta, koja traže konstantnu modernizaciju i kvalitet, što nas kao preduzeće posebno raduje.
Kao podrška delotvornijem upravljanju, kao i garancija za postizanje kvalitetnih proizvoda i usluga na tržištu, BRODOMETAL d.o.o. 2007. godine uvodi certificiranje sastava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2000.
Osluškujući potrebe tržišta i ulaganjem u vlastite pogone, BRODOMETAL d.o.o. danas poseduje dve proizvodne hale sa raznovrsnim strojnim parkom za obradu metala.

Brodometal d.o.o.

Kontakt:

Brodometal d.o.o., Osječka 324, Slavonski Brod, Hrvatska

+385 35 269 254,

brodometal@brodometal.hr

http://www.brodometal.hr/

Pon-pet: 09 - 17h