Izlagači
ikonica

AS nekretnine d.o.o.

AS nekretnine d.o.o. je trgovačko društvo koje se bavi posredovanjem u prometu nekretninama. Svoje korene vuče iz istoimene firme osnovane 1996. godine

O firmi

Što se tiče samog posredovanja u prometu nekretninama, tu smo uvek svojim klijentima nudili vrhunsku uslugu koja izlazi izvan krutih okvira same trgovine i to na sledeće načine:
1. Kupcima uvek sastavljamo ponudu koju nastojimo maksimalno prilagoditi željama, potrebama i mogućnostima svakog klijenta posebno.
2. Dobrim poznavanjem situacije na tržištu, predmetne nekretnine, zakonske regulative te svih ostalih činioca bitnih za nekretninu, prodavateljima uvek nudimo najbolje uslove prodaje koje je u tom konkretnom slučaju moguće ostvariti, vezano za cenu i rokove prodaje.
3. Nakon što kupac osobno na licu mesta uz našeg agenta odabere nekretninu, uvek aktivno pratimo pregovore te nastojimo da dođe do sklapanja ugovora na zadovoljstvo obih strana, kako kupca, tako i prodavca.
4. Prije samog zaključenja ugovora uvek kupcu ukažemo na najvažniju dokumentaciju vezanu za predmetnu nekretninu.
5. Nakon zaključenja ugovora, celo vreme pratimo tok realizacije, prvenstveno vezano za prenos vlasništva, a takođe i vodimo računa o svim radnjama vezanim za plaćanje poreza.

AS nekretnine d.o.o.

Kontakt:

AS nekretnine d.o.o., Osječka 4, Rijeka, Hrvatska

+385 51 222 442, +385 98 259 160

info@asnekretnine.com

http://www.asnekretnine.com/

Pon-pet: 09 - 17h