Kako postati CEF partner?

Istraživanja sprovedena među malim i srednjim preduzećima iz Srbije i regiona pokazuju da je njihov najveći problem danas – kada smo svedoci postojanja globalnog sveskog tržišta bez granica: kako najefikasnije promovisati, prodati i distribuirati svoju robu i usluge?


Zbog čega je pametno odabrati internet oglašavanje i prodaju?
Ili: obezbedite pristup tržištu od 1.6 milijarde ljudi!


Temeljno pravilo uspešnog oglašavanja kaže da se reklama postavlja na frekventna mesta na koja dolazi mnogo ljudi. Nekada je to bio gradski trg, posle toga novine, pa radio i poslednja je bila televizija. Danas je to bez ikakve sumnje internet.
Za doseg od 50 miliona korisnika, radiju je trebalo 38 godina, televiziji trinaest, internetu četiri, a Facebooku kao direktnom derivatu interneta - samo dve godine!
U brojkama Globalna mreža izgleda otprilike ovako: od ukupno 3,8 milijardi korisnika interneta, njih 3,4 milijarde (ili 80%) svakodnevno koristi internet, i to u proseku pet sati i devetnaest minuta dnevno. 2,7 milijardi ljudi na internetu svakodnevno traži proizvode i usluge, a njih čak 60% ili 1,6 milijardi kupuje proizvode i usluge upravo preko interneta!


Biti CEF partner:
Šta dobijate ulaskom na Portal CEF?


1. Vlastitu web stranicu na 3 nacionalna- regionalna (rs., hr., ba., ) domena + istu tu stranicu dvojezično (srp. +eng.) na internacionalnom .com domenu.

2. Ulistavanje proizvoda i usluga po Vašem izboru u naš Web shop sa unificiranim cenama prilagođenim WEB OUTLET trgovinskom formatu.

3. Mogućnost direktnog B2B kontakta sa budućim distributerima Vaših proizvoda-usluga (funkcija sajma).

4. Prodaju Vaših proizvoda-usluga krajnjem kupcu (B2C) na 3 regionalna tržišta (Srbija, Hrvatska, BiH) i čitavom tržištu EU sa kompletnom logistikom od strane CEF grupe, što znači da za prodaju Vašeg proizvoda mi preuzimamo porudžbinu, otpremu, carinjenje, špediciju i isporuku krajnjem kupcu uključujući i rizik naplate istog. Pri tome Vaš proizvod plaćamo odmah kod preuzimanja istog za isporuku.

5. Maksimalno korišćenje marketinških benefita koji su rezultat finansijskih ulaganja CEF grupe u promociju Portala preko društvenih mreža (Facebook, Twitter, Instagram i drugo) kao i klasičnih advertajzing kanala: elektronski mediji (radio, tv), štampa, outdoor, newsletter kampanja, youtube kanala i interakcije umrežavanja ovih reklamnih oruđa.

6. CEF grupa obezbeđuje kompleksnu logistiku naplate proizvoda i usluga koji se nude na CEF WEB SHOP - OUTLET PORTALU. To znači da vaši i naši kupci iz zemlje i EU mogu vršiti plaćanja bankovnim transferom u svojoj nacionalnoj valuti ili evrima, debitnim i kreditnim karticama, karticama za bezbedno internet plaćanje, pay-pall sistemom, kao i pouzećem prilikom isporuke. Velik izbor načina plaćanja u B2C relacijama direktno utiče na povećanje prodaje Vaših proizvoda .

Još jednom napominjemo da Vama proizvode plaćamo odmah.


7. Omogućujemo direktan izvoz proizvoda proizvođačima iz kategorije mikro, malih i srednjih preduzeća u slučaju kada nemaju tehničkih i kadrovskih potencijala za samostalan nastup na izvoznim tržištima.

8. Preuzimamo brigu o transportu, osiguranju i praćenju robe u otpremi do krajnjeg kupca, kao i brigu o kupcima (izuzev pitanja garancije koju daje proizvođač). Pomažemo u obezbeđivanju dokumentacije i usklađivanja s međunarodnim standardima.

9. Nudimo NOV revolucionaran pristup trgovini, koji ide u korak sa četvrtom tehnološkom revolucijom! CEF zamišljen i kreiran i duhu novog vremena i četvrte industrijske revolucije i novim finansijskim tehnologijama.

Preko naše platforme biće omogućena trenutna plaćanja, u pripremi je implementacija blok chain tehnologije i mogućnost plaćanja KRIPTO VALUTAMA.


10. CEF – BUDUĆNOST TRGOVINE JE STIGLA


Kontaktirajte nas

Dominator Invest doo

PIB: 108428038
Pon. – Pet. 9:00 – 17:00

Kontakt podaci

Telefon: +381 69 / 23 98 293
Adresa: Kumodraška 166/25
11020 Beograd, Srbija
E-mail: info@ceffair.com